Inter-biz, Usluge u informatici :: Lošinjska 14, Varaždin HR-42000, CROATIA
ŽIRO-RAČUN: 2484008-1102435714 (Raiffeisenbank Austria d.d.)
Kontakt: 098-680-847, 042-203-596 :: e-mail: info@inter-biz.hr :: MSN:
   

Telemarketing, istraživanje tržišta, telefonske pozivne kampanje

Prodaja specijaliziranih proizvoda ili istraživanje tržišta često su najbitniji dio kampanja koju tvrtke provode s ciljem povećanja svojih prihoda. Troškovi odlaznih pozivnih centara su ponekad preveliki, pa se tvrtke odlučuju za outsourcing tog dijela poslovanja. Posao odlaznih telefonskih kampanja u tom će slučaju za njih odraditi specijalizirante telemarketinške tvrtke i agencije.
Osim standardne teleprodaje, telemarketinga i istraživanja tržišta, sličan postupak može se primijeniti i za provjeru, izradu i nadogradnju ili ažuriranje baza podataka o kupcima, potencijalnim partnerima i slično, kao i za jednostavno i efikasno informiranje korisnika o, na primjer, novitetima u ponudi.

Naravno da će agencije koje se bave telemarketingom i pozivnim kampanjama profesionalno odraditi posao i u pravilu polučiti pozitivne rezultate (ipak, veliki utjecaj na konačne rezultate ima i sama ideja i osmišljavanje kampanje koju želite provesti – i u tome vam mogu pomoći profesionalci ukoliko naiđete na nejasnoće, probleme ili jednostavno zalutate u bezidejnost).

No, ponekad u tvrtki postoji volja da se “toplije” pristupi potencijalnim kupcima. Naravno da upravo vi najbolje poznajete svoje proizvode, te vam je stalo da kupci budu zadovoljni svojim izborom. (Kao i mnogo drugih momenata u poslovanju, i to može biti dvosjekli mač i na kraju ispasti lošijim rješenjem od “hladne” prodaje koju obavljaju agenti usko i nabrzinu educirani o osnovnim značajkama vašeg proizvoda.)
Ukoliko držite da interno u tvrtki možete osmisliti marketinške kampanje ili imate potrebu za efikasnim prikupljanjem informacija o korisnicima telefonskim putem, CallCAMP sustav (http://callcamp.inter-biz.hr) predstavlja povoljno rješenje za vaš prvi korak u telemarketingu.
Čak i neke od profesionalnih agencija za provođenje telefonskih kampanja koriste sustav CallCAMP, što dovoljno govori o mogućnostima i snazi sustava. To je, uz vašu volju i potrebu da odradite posao onako kako ste zamislili, poprilična garancija da ćete posao odraditi uspješno.

Smanjit ćete troškove, samostalno unutar tvrtke odraditi posao, steći iskustvo za potencijalne buduće slične poslove, čak možda u određenim razdobljima biti spremni i drugim poslovnim partnerima ponuditi uslugu odlaznog pozivnog centra korištenjem CallCAMP-a.

CallCAMP je višekorisnički sustav, temeljen na provjerenom i robusnom SQL baznom poslužitelju. Omogućava paralelno vođenje neograničenog broja pozivnih kampanja, rad neograničenog broja agenata, praćenje rada i rezultata, analizu i izvoz podataka u npr. Excel datoteke radi daljnje obrade itd.

Zašto ne bi smanjili troškove i odradili posao sami korištenjem jednostavnog i u praksi provjerenog sustava? CallCAMP je rješenje.

Putni nalozi
Evidencija putnih naloga

Autobusi
Sustav evidencije za autobusne prijevoznike

Fitness i wellness
Evidencija članova kluba

Dom umirovljenika
Evidencija korisnika ustanove - socijalna služba, medicina

 

 
Mapa weba